top of page

Corona update *

Lieve klant!


Het gebruik van mondneusmaskers (ook wel mondkapje genoemd) is voor zowel de schoonheidsspecialist/ wimperstylist én de klant verplicht *_vanaf zaterdag 6 november._*


*Wat houdt dit in?*

De schoonheidsspecialist draagt voor, tijdens en na de behandeling een mondneusmasker. De klant draagt vanaf binnenkomst een mondneusmasker en verwijdert deze zelf als de behandeling in het gezicht start. Zodra de behandeling in het gezicht eindigt, doet de klant zelf het mondneusmasker weer op.


*Is het wettelijk verplicht?*

Ja, als wij als behandelaar geen mondkapje dragen, riskeren we per keer een boete van € 95,00. De klant is zelf verplicht en verantwoordelijk om een mondkapje te dragen en krijgt ook zelf de boete als hij of zij dit niet doet.


Wij zullen ons dan ook aan bovenstaande regel moeten houden. Ben je, om welke reden dan ook, niet in de gelegenheid om een mondmasker te dragen  dan zijn wij genoodzaakt je te vragen om de afspraak te verplaatsen naar een ander tijdstip waarop dit wel mogelijk is of tot dat deze maatregel weer door de overheid ingetrokken wordt.


Please don't blame the Messenger 😅


Stay safe! 🍀


Liefs Jess en Maria

コメント


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page