top of page

Info

De toepassing van wimperextensions is een kunst en ze mogen alleen door goed opgeleide en ervaren professionals worden toegepast. Wimperextensions worden  zorgvuldig aangebracht op uw eigen natuurlijke wimpers om het uiterlijk van dikkere en vollere wimpers te creëren. Uw eigen wimpers worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens individueel geïsoleerd, zodat een verlenging kan worden aangebracht. Deze plaatsingstechniek zorgt ervoor dat de groei van de natuurlijke wimpers niet geremd word en daardoor wimpers gezond en onbeschadigd blijven.

 

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, beschadigen, indien correct aangebracht, de wimperextensions uw eigen wimpers niet. Sterker nog, vinden veel klanten dat de gezondheid van hun eigen wimpers verbeteren in de tijd. Het verwijderen van mascara aan het eind van de dag beschadigt vaak de natuurlijke wimpers en kan leiden tot kale plekken in de wimperlijn. Het dragen van wimperextensions zorgt ervoor dat u weinig tot geen contact meer hebt met uw natuurlijke wimpers waardoor de wimpers rustig door kunnen groeien

De toepassing van wimper extensions moet een aangename ervaring zijn. Het moet een pijnvrij en ontspannende beleving zijn. Veel klanten vallen dan ook tijdens de behandeling in slaap. Bij het openen van de ogen voelen uw  nieuwe wimpers licht en comfortabel aan. De wimperextensions sluiten naadloos aan met uw natuurlijke wimpers zodat het resultaat natuurlijk en verzorgd is zonder dat het overduidelijk is dat u wimperextensions heeft.

Voor de eerste behandeling zal er samen met u gekeken worden wat de mogelijkheden zijn voor uw ogen. Uw gezichtsvorm, oogvorm en natuurlijke wimpers worden zorgvuldig geanalyseerd  voordat de behandeling begint. We bespreken uw verwachtingen en kiezen de juiste extensions voor u. Extensions komen in een verscheidenheid van verschillende lengtes, krullen, diktes en kleuren voor, dus er zijn mogelijkheden voor iedereen van alle leeftijden. 

Hoe meer natuurlijke wimperharen u zelf heeft, hoe voller de wimperextensions gezet kunnen worden. De te gebruiken lengte en style beslissen we samen, na het beoordelen van uw natuurlijke wimpers. Deze zijn bepalend voor welke behandeling we kunnen toepassen. Qua nazorg en behandeling m.b.t make-up en reiniging van het gezicht zijn er een aantal punten die u in acht dient te nemen. Hiervoor ontvangt u een nazorgformulier. 

De groeicyclus van uw natuurlijke wimpers is over het algemeen 6-8 weken dus in principe kunnen de extensions wekenlang blijven zitten. Echter uw natuurlijke wimpers groeien en u verliest gemiddeld 3 tot 5 wimpers per dag. Om deze reden is het aanbevolen de wimperextensions om de 2-3 weken op te laten vullen om een zo een mooi en vol resultaat te behouden.

bottom of page