top of page

Ladies Only Night


Vrijdagavond 24 april veranderd de Korf in een Ladies Only Night en BY JESS is daarbij! Tot aan 24-04-2015 ontvang je bij een nieuwe set wimperextensions gratis toegang tot deze spetterende avond vol demonstraties en wellicht doe je leuke ideeën op voor komende Moederdag .Vrijdagavond 24 april veranderd de Korf in een Ladies Only Night en BY JESS is daarbij! Tot aan 24-04-2015 ontvang je bij een nieuwe set wimperextensions gratis toegang tot deze spetterende avond vol demonstraties en wellicht doe je leuke ideeën op voor komende Moederdag .

Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black
  • Pinterest Basic Black
bottom of page