top of page

Jij hebt al een basiscursus wimperextensions gevolgd en je hebt aantoonbare werkervaring……..maar je wilt nog mooiere resultaten behalen. Dan is deze Advanced Classic training een absolute aanrader! Of heb je al een cursus wimperextensions gevolgd maar is het alweer een tijd geleden dat je ze voor het laatst hebt geplaatst of is het resultaat nog niet zoals het zou moeten zijn? Deze training biedt jou alle technieken en tips die je nodig hebt om wimperextensions met zelfvertrouwen en een mooi resultaat te kunnen plaatsen.

 

 

  • Kosten: €175,- excl btw (incl gebruik materialen op deze dag)

  • Duur: ca 4 uur

 

 

Bij de advanced classic training gaan we diep in op de verschillende gevorderde techieken binnen de one by one. Ook oogvormen, styling en lijmgebruik komt aan bod. Een echte standaard training geef ik nooit, ik ga dus echt uit van wat jij kan en nog mist. We oefenen op een mannequin hoofd om de verschillende technieken aan bod te laten komen. 

We beginnen de dag met de stelling "deze tip/ advies/ antwoord wil ik zeker besproken zien en zonder dit antwoord ga ik niet de deur uit vandaag"! Soms kom je pas op deze vraag tijdens het bespreken van de theorie. Hierbij komen we vaak op de punten waar we extra aandacht aan gaan besteden. Hierna gaan we op een mannequin hoofd 3 verschillende technieken oefenen. 

Op het moment dat jij alle 3 de technieken kan toepassen sluiten we de dag af met een certificaat.

Je ontvangt tevens een theorieboek die je thuis als naslagwerk kunt gebruiken.

Dus als jij je wilt onderscheiden van je concurentie twijfel dan niet en volg de Advanced classic training!

Aanmelden:

Wil je deze cursus volgen? 

Stuur dan een mailtje naar byjess@ziggo.nl of bel naar 06-44786030 (app is ook mogelijk) om samen een datum in te plannen. Je inschrijving is definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen en de betaling heeft plaatsgevonden.

Advanced Classic wimperextensions
 
 

bottom of page