top of page

Trainingen
 
 

 

 

 

Wimperextensions in Leusden BY JESS geeft trainingen op hoog niveau.  

De cursussen BY JESS zijn de basis om een succesvol wimperstylist te worden! 

Wil jij jezelf onderscheiden binnen de beautybranche?

Volg dan je opleiding BY JESS

-onze opleidingen worden in persoonlijke sfeer gegeven. Hierdoor is aandacht van de trainster volledig op jouw gericht.

-wij zijn ons continu aan het bijscholen (met name internationaal) om alle cursisten mee te laten profiteren van de hoeveelheid aan kennis die wij bezitten.

-na de gevolgde training zal iedere cursist onder onze hoede blijven. Cursisten krijgen toegang tot "besloten" forums om kennis met elkaar te delen.

-onze opleidingen voldoen aan hoge eisen die wij zelf ook aan onze gevolgde opleidingen gesteld hebben.

-alle cursisten ontvangen, na het behalen van het certificaat, 10% korting op alle wimperextensions benodigdheden.

Mogelijkheden:

▪️classic wimperextensions (one by one)
▪️advanced classic 

▪️3D volume lashes (4 pick up technieken)

▪️training op maat (volledig gepersonaliseerd)

Momenteel is er een wildgroei aan cursussen binnen de wimperindustrieWimperextensions zijn op het moment zo populair waardoor er veel aanbod is en iedereen hiervan wilt profiteren. Dit werkt helaas averechts. Vaak worden cursussen gegeven door onervaren stylisten waardoor de cursisten het helaas verkeerd aanleren. Het is bewezen dat 1 op de 5 cursisten hierdoor stopt. Niet te vergeten hoeveel negatieve reacties er op de markt komen over wimperextensions door klanten met slechte ervaringen. 

BY JESS blijft zich ontwikkelen en kan hierdoor kwaliteit garanderen. Alle geleerde technieken die BY JESS beheerst zijn van hoog niveau. Alle zelf gevolgde opleidingen zijn in Engeland gevolgd waar de standaard in de wimperindustrie op het hoogste niveau ligt en de geaccrediteerd zijn.

Groot voordeel om een cursus BY JESS te volgen is dat de trainingen altijd plaatsvinden op data in samenspraak met de cursist.  En dat de trainingen altijd in zeer kleine groepen zijn (one by one maximaal twee deelnemers). Hierdoor is de persoonlijke aandacht volledig voor de cursist.

Neem eens een kijkje op "start je carriere als wimperstyliste" en "jij bent al wimperstyliste"

Nieuw BY JESS zijn de trainingen op maat

Ben je er al een tijdje uit? Tijdsgebrek voor opleidingen of wil je specifieke technieken leren. Dan is training op maat het beste voor jou. Je geeft zelf aan wat je wilt leren en je krijgt dan prive les, met als voordeel dat je het snel en intensief leert. Je leert hier de kneepjes van het vak.

Eerst volgt een intake gesprek waarbij we een persoonlijk opleidingsplan maken conform jouw behoefte.

Kosten training op maat: €34,95 per uur (excl btw en reiskosten/tijd)

Aanmelden:

Heb jij interesse in 1 van de mogelijkheden? 

Stuur dan een mailtje naar byjess@ziggo.nl of bel naar 06-44786030 (app is ook mogelijk) om samen een datum in te plannen. Je inschrijving is definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen en de betaling heeft plaatsgevonden.

bottom of page